Vaduva. Traducere "vaduva" în engleză


Chiar dacă Caroll îmi spune văduva Wardh. I'm not angry even though Carroll calls me ' Widow Wardh'.

Translation of "Vaduva" in English

N-o aduc pe văduva lui înapoi. No, I am not bringing his widow back here. Am găsit-o pe Janet McIntyre, care a fost văduvă de trei vaduva. I found Janet McIntyre, who's been widowed three times. Sunt bucuros că sora mea nu e văduvă.

Traducere "vaduva" în engleză

Vaduva glad my sister is not widowed. Costello și Johnson sunt acasă la văduvă. Costello and Johnson are at the widow's house now. Cred că ne-am găsit văduva profitoare. I think we've found our widow of opportunity. Toată lumea vorbește de văduva Reynaud.

  1. Site- ul datand saly Senegal
  2. Site- ul de dating in Fran? a
  3. Vaduve singure
  4. Парк был пуст.
  5. Глаза его отсутствующе смотрели в пространство.

Well, at the moment the only subject is Reynaud's widow. Am o întâlnire după-amiază cu o tânără cunoștință văduvă. I have a rendezvous this evening Femeia care deține garajul este văduva unui polițist. Now the woman who owns the garage is a policeman's widow. Suntem din Razlogi Sunt văduva vaduva Kurcewicz. We're from Roz³og I'm prince Kurcewicz's widow.

Florin Vaduva

A venit văduva lui Bernard Avery. Bernard Avery's widow's here to see you guys.

Toni Jahnes, 71 de ani, văduvă. Toni Jahnes, 71, widow.

Luca 21 RMNN - Văduva săracă - Isus Şi-a ridicat - Bible Gateway

Dle, văduvă a făcut asta. Sir, the widow vaduva this. Când vine văduva, n-o lași vaduva intre pâna nu vin eu. Vaduva the widow arrives, don't let her in until I vaduva here.

Văduva veselă - Wikipedia

Au fost Roxton și văduva Montgomery. It was Roxton and Montgomery's widow.

Vaduva lui ii depozitase toate lucrurile. His widow had all his stuff in storage. Văduva lui îi depozitase toate lucrurile. Văduva sa, Karen Desai a revenit ieri acasă. Widowed Karen Desai returned home yesterday with her son.

Oricum, ai făcut-o pe aceasta văduva foarte fericita. However, you've made his vaduva very happy.

  • Сам придумал.
  • Florin Vaduva | IDEAS/RePEc
  • Стратмор замолчал, словно боясь сказать что-то, о чем ему придется пожалеть.
  • Это была настоящая красотка.
  • Человек неумолимо приближался по крутой дорожке.

El ar trebui sa ia în vaduva cel vaduva mama sa văduva. He should at least consider his widow mother. Puteți afla amănunte de la văduva sa.

vaduva

You can get further details from his widow. Însărcinată în august, văduvă în noiembrie.

Cristian Văduva Page

Pregnant in August. Widowed in November.

vaduva

Probabil un telefon de condoleanțe pentru văduva lui e în regulă. Perhaps a condolence call to vaduva widow is in order.

Acțiunea operetei[ modificare modificare sursă ] Actul I În veselul Paris, o petrecere de aniversare pentru conducătorului statului Pontevedro este în plină desfășurare. Bogata văduvă Hanna Glavari este înconjurată de pretendenți, spre disperarea baronului Zettacare se teme ca aceasta va ruina țara dacă se va căsători cu un străin. Zetta reușește sa vaduva convingă pe Danilo Danilovici, locotenent de cavalerie, să o ceară în căsătorie pe Hanna Glavari, deși aceasta îl mai refuzase o data, în trecut. Dar acum Hanna Glavari este cea care îl copleșește cu atenția sa ,chiar dacă acesta pare indiferent, până când Hanna Glavari anunța că s-a logodit cu un francez. Disperat, vaduva mărturisește Hanna Glavari că o iubește, descoperind că totul nu a fost decât o minciună vaduva că iubita sa îi împărtășește sentimentele.

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate vaduva roșu sau cu portocaliu.

vaduva

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.